Hospitalet og læger


Vores privathospital Fertilitas ligger i Tallinn, Estland.  Fertilitas blev grundlagt i 1993 og er i dag det største private hospital i Estland.  I begyndelsen tilbød hospitalet gynækologisk behandling. I 1995 og 1996 udvides til at omfatte yderligere specialiseringsområder som urologi, kirurgi og plastikkirurgi. I 2000 fik hospitalet certifikatet “Baby Friendly Hospital” fra UNICEF. Siden 2002 har Fertilitas været medlem af WHOs sundhedsfremmende sygehuse.
I marts 2004 flyttede Fertilitas til Viimsi, hvor der blev åbnet et fuldt moderniseret behandlings- og diagnostikkompleks, der omfatter både en ambulant klinik og en stationær behandlingsafdeling. Ny operation afdeling med fire operationsrum og en 30-sengs aktiv behandling afdeling.
I dag har Fertilitas licens i bariatri, gynækologi, otorhinolaryngology, plastikkirurgi og ortopædisk medicin; og udover dette tilbyder hospitalet også dagkirurgi i almindelig kirurgi og urologi. Læger har moderne diagnostiske apparater til deres rådighed, og alle nødvendige laboratorie- og visuelle diagnostiske undersøgelser garanteres til patienterne via deres kontraktlige partnere.
Hospital Fertilitas udfører bariatriske og plastikkirurgiske operationer.

 

Vores patienter kan nyde 24/7 venlig og professionel pleje. Et- og topersoners stuer med fjernsyn og eget badeværelse.

Vi leverer en bred vifte af behandlinger med fokus på fedmeoperationer og plastikkirurgi

  

 

Vores bariatriske team

 

Dr. K. Fleidervis

Specialist i generel kirurgi,
Administrerende direktør
Koordinator
Specielle:
Gastro Kirurgi
Kikkertoperation
Behandling af åreknuder

 

 

Dr. R. Adamson